Fotografering på Öland

Jag vet – det blir ett gäng bilder i det här inlägget, men vet ni vad: Jag kunde bara inte hejda mig – för de här två är så himla fina. Michaela och hennes Kristian, i solnedgången på Lundegårds camping på Öland en julikväll. Helt jäkla perfekt. För er som funderar på att boka in en fotografering – gör det så sent ni bara kan på kvällarna, för det här ljuset är to die for!

Nu sitter jag i bilen på väg mot Roslagen och Gimo Herrgård för fotografering och filmning! Ni får jättegärna följa mig på Instagram där jag flitigt kommer uppdatera min story under de kommande dagarna :-D Med mig har jag även min far, som dagen till ära fyller år – så om du läser det här, grattis pappa! Det bjuds bland annat på spa, tre-rätters och speedway! Trots att jag bor i Motala som är en stor speedwaystad har jag faktiskt aldrig sett en enda match, så det ska bli riktigt intressant att filma och titta på!

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • mortgage broker near me11 juni 2022 - 06:28

  Hey There. I discovered your weblog using msn.
  That is a really smartly written article. I will make sure to bookmark
  it and come back to read extra of your helpful information. Thank
  you for the post. I will definitely return.ReplyCancel

 • XMC.pl9 juli 2022 - 01:00

  […] had a comment on my post Never Pray For Patience, and I wanted to share her comment and my response: I watched Evan Almighty, and will not […]ReplyCancel