A different kind of love story

1I vanliga fall när jag fotograferar kärlek, så är det mellan människor – men någon gång då och då, så får jag lite andra kärleksband framför min kamera. Och det är ju faktiskt helt fantastiskt hur vackra dessa djur är och vilket samspel de har med sina ägare! På bilden är det Caroline och hennes häst Lucky som jag fotograferat flera gånger tidigare – ni som följer mig har säkert sätt både vinterbilder och bilder från när vi badade i oktober för ett par år sedan ;-)

Den här gången så hade hon i varje fall flirtat in sig hos ägaren till det här fantastiska ljuslila (!) vallmofältet – jag har aldrig sett vallmo i den färgen förr så jag blev så positivt överraskad när jag fick se det. Och sååå jäkla fint det blev, fullträff på både plats och ljus :-D Det här med hästfotografering är rätt fantastiskt när det vill sig så här fint ;-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *