Ett bröllop på Bjärka-Säby gamla slott i Linköping

I slutet av juni fotograferade jag Tims och Antonias bröllop – och tamejtusan så fint och lycklig det var! Så härligt väder, fantastiska människor och en hellyckad dag på alla sätt! För sina förberedelser hade de bokat den fina sviten på Scandic Frimurarehotellet i Linköping – där blev Antonia piffad till tänderna med hår, klänning och smink! Sminket stod Henrik på Make up store i Linköping för och Antonia blev såååå vacker. Efter lite lunch så drog vi oss ut till Bjärka-Säby där middag och fest skulle hållas, men innan det var det dags för oss att fotografera first look och porträtt där!

Väl på plats kan jag inte låta bli att berätta om Tims helsköna best man Mattias upptåg, alltså vilken kille! Så himla urgo och snäll på alla vis, han filmade stora delar av dagen och jag hoppas att jag får se hur filmen blev – jag är så nyfiken! Så innan det blev first look, så var det kissepaus – kanske inte för oss andra, men Mattias fick snällt gå en bit bort i det höga gräset ;-) Ett par minuter senare kan man inte tro att det precis sprungit runt en välklädd ung man och kissat i buskarna, haha.

Vigseln hölls i Vårdsnäs kyrka och sedan anlände de lyckliga tu i båt till Bjärka-Säby!


Hörrni – det är faktiskt så att helgerna 2020 går åt fortare än sol i smöret.. Eller ja, smör i solsken, som en säger. Så är ni sugna på att boka mig så är det dags att göra det nu – precis som tidigare år så kommer jag ta ett väldigt begränsat antal bröllop, allt för att höja kvalitén för de brudpar som bokar mig!  Dessutom bokar ni just nu fortfarande till 2019-års prislista och får då lite förmånligare priser om ni är snabba <3

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *