Att huxflux ha en ny familjemedlem..

När man skaffar barn så får man ju allt som oftast en heads up innan – det föregås ju ofta av en graviditet som man vet om. I vårt fall så är vår familjemedlem hårig, har en svans och fyra tassar. Och nog så var det en mamma som var dräktig, men inte i det här hushållet.

Blossa flyttade in till oss dagen efter Antonias och Tims bröllop. Sen dess har det inte varit en enda lugn stund. Men så himla härligt. Blossa är en welsh corgi cardigan – en liten vallhund i miniatyr. De flesta känner nog igen rasen via Queen Elisabeth II som haft många individer av den rasen.

Jag är uppvuxen med schäfer och har ingen erfarenhet förutom den jag läst mig till om corgis, men enligt de som vet något så är en corgi lite som en schäfer i miniatyr. Dessutom är det svårt att få tag i en valp, eftersom de är så eftertraktade. Jag läste om flera som fått vänta i år och fortfarande väntar, så när den valpköparen som skulle fått hem den här lilla damen inte riktigt passade. Ja, då hörde jag av mig till Kennel Lejonlufs (hur gulligt namn!) och vi fick komma på besök. Det kändes bra i magen för alla och efter ett par veckor fick jag hämta hem den här lilla tösen.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *