Det är knappt att jag tror det är sant..

Jag har en så (för mig) otroligt rolig och lättande sak att berätta. Jag har väntat så länge på den här stunden, att få känna en liten tyngd släppa från mina axlar och bara vara helt överlycklig för att det äntligen har hänt! Oktober kommer vara den första månaden då jag inte går minus i företaget. Det kommer vara den första månaden då jag har råd att med företagets pengar betala studiohyra, elräkningen, allt material så som papper, bläck till skrivare, fikabröd, kaffe, USB-minnen, skivor och annat som behövs, betala av på objektiv och kamerahus och då har ändå mer än hälften av min inkomst gått till skatt och moms. Eventuellt kommer jag kunna ta ut en eller två hundralappar i lön. Jag säger inte att det är lätt att driva eget företag i en liten, liten kommun med ca 5500 invånare, men jag vill bara säga att det är värt det. 

Jag vill bara säga att jag är så tacksam, för att jag har en underbar sambo som stöttar upp på alla möjliga plan – inte minst ekonomiskt, för att jag har släkt och vänner som pushar och som tror på mig, för att jag har underbara kollegor som jag kan bolla idéer med när det gäller företag. Men framför allt är jag så tacksam för att jag får möjligheten att träffa alla mina fina kunder, alla härliga barn och familjer, alla kärleksfulla brudpar och brudföljen. Alla. Jag har skaffat och fått så fina relationer till flera av mina kunder, många återkommande som man faktiskt lär känna, som man får följa en bit på vägen. Samtidigt är jag minst lika tacksam och glad för de tillfälliga kontakter man har – de man hjälper med ID-kort eller att bara ta ett familjefoto i förbifarten. Det är ni som gör det här möjligt och det är för mig en stor dröm som gått i uppfyllelse det senaste året. Det hade aldrig gått utan er och jag vill att ni ska veta att det är tack vare er som jag står här idag, med företag, med studio, med stolthet.

Tack, för att ni gör det möjligt. Och tack för alla lovord och lyckönskningar, alla fina mejl, alla telefonsamtal och sms, all feedback och för att ni väljer mig – trots att jag varken är bäst eller billigast på marknaden, men för att ni ändå väljer att komma och ta era bilder hos mig. Tack. 

 

DSC03583

foto; Adine Lundahl www.lundahlfoto.se

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *