Att värdera sin familj i alla generationer.

Lizette Fotografi (3)Lizette Fotografi (6)Lizette Fotografi (9)

För ett par månader sen hörde Tove av sig till mig – det var dags att överraska en mamma som skulle fylla 60 år. Och vad ger man någon som upplevt så mycket, som antagligen insett att det viktigaste är familjen och det man skapar tillsammans, som troligtvis också har det mesta hon vill ha redan – jo, jag tycker allt att man kan ge minnen. Minnen eller bilder, för mig är det många gånger samma sak, för dagarna går så himla fort och jag bannar mig själv för att jag inte fotograferar min egen familj mer – hundarna har tröttnat, sambon blänger på mig och lillasyster vänder bort huvudet så snart jag plockar fram den där hemska kameran. Men de bilder jag ändå fått betyder så mycket och det är så roligt att titta tillbaka på! Minnen!

Därför vill jag tipsa lite om att det är perfekt att antingen ge bort färdiga bilder i födelsedagspresent, att man alltså bokar en fotografering och sedan gör en fotobok eller en förstoring av dem till den som fyller år (eller varför inte i julklapp?) eller att man köper ett presentkort så att personen också kan vara med på bilderna! :-) Jag lovar att även om man inte tycker om att stå framför kameran just idag, så är det så värt det om 5, 10 eller 25 år! 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *