CORONA – och vilka säkerhetsåtgärder jag tar

 

Ingen kan ha undgått utbrottet av covid-19/corona vid det här laget och så klart inte jag heller. Med anledning av detta känner jag mig nödgad att informera om hur jag som arbetar med nyfödda och småbarn jobbar för att så långt det går undvika någon som helst smittorisk av detta och övriga virus.

  • Precis som vanligt så är säkerhet, hygien och renlighet min första prio.
    När man arbetar med nyfödda som är väldigt smittkänsliga och där infektionsrisken är hög redan från början så följer jag mina ordinarie rutiner; tvätta händer noggrant, byter kläder innan nyföddfotografering, alltid tillgång till handsprit innan, under och efter fotografering.
  • Jag fotograferar aldrig nyfödda eller småbarn vid minsta sjukdomskänning, oavsett om det är halsont, förkylning eller något annat.
  • Framöver förväntar jag mig också att ni som har bokade fotograferingar hos mig tar ert ansvar och ombokar era inbokade fotograferingar om det är så att ni känner er krassliga, sjuka eller liknande. Detta gör ni genom att skicka ett mejl till mig och berättar läget – så ordnar vi såklart en ny tid.
  • I övrigt kommer fotograferingarna rulla på som vanligt, jag är helt beroende av att kunna fotografera för att driva runt min firma och studio – så länge jag och min man är friska kommer jag därför arbeta på som vanligt.

Har ni några frågor eller funderingar kring eran fotografering är ni varmt välkomna att höra av er till mig, så svarar jag så gott jag kan – annars är det på krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten som ni hittar relevant information på.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *