Bubbel i Örebro

Ja, det är faktiskt vad Johanna drack när vi hade vårt planeringsmöte inför deras bröllop – och herrejösses så avundsjuk jag var! Jag hade precis haft en härlig boudoirfotografering på Elite Hotel i Örebro och direkt därefter så skulle jag träffa Johanna, Nichlas och Caspian för en fika. Och I shit you not – det hade varit helt underbart med ett glas bubbel i det härliga kvällsljuset, men eftersom jag parkerat bilen någonstans (just då visste jag faktiskt inte var, för mitt lokalsinne är ungefär lika med noll) så fick det bli alkoholfritt för mig. Det gick precis lika bra det, för jag var alldeles bubblig av lycka efter vår träff ändå! De där härliga människorna som gifter sig i juli och som har världens charmigaste lilla grabb, de föll jag för totalt. Och jag gör ju gärna det med mina brudpar, för vartenda ett av dem är tamejfasen helt perfekta. Nu ska jag inte tjata mer, utan bara visa bilder på de där härliga människorna!

Alltså ser ni MINEN? Så jäkla söt!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *