Bröllopsfotograf i Gränna

Den tolfte augusti gifte sig Lovisa med sin Johan, och jag får ursäkta mig själv i förväg – för jag kunde liksom inte bara välja ut ett par favoriter från deras underbara bröllop i Gränna kyrka! Inte nog med att Gränna är en helt fantastisk liten by men också för att Gränna kyrka tillhör en av mina favoritkyrkor – ljuset är superfint, den är så himla stor och det är så jädrans härliga präster i den församlingen! Men framför allt för att Lovisa och Johan är just Lovisa och Johan.

Första gången jag träffade dem så bodde jag fortfarande i Ödeshög, de kom hem till mig på hösten och vi bokade in deras bröllop, fikade och pratade om livet och allt däremellan. Sen sa det bara swosh och det var dags för deras stora dag, jag mötte upp dem på Studio 35 i Gränna (som en gammal högstadiekompis till mig driver ihop med en kollega, världen är liten!) och sen bar det iväg, så himla underbart!


no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *