Bröllop i Alvastra Klosterruin

Nu är det ett par år sedan jag fotograferade Hannas och Marcus vigsel i Alvastra Klosterruin, en fantastisk augustidag. I juni är det dags för mig att återvända för ytterligare ett bröllop som äger rum i Alvastra Klostteruin. Det är ju mina hemtrakter, min pappa bor på cykelavstånd från ruinen och det var mitt go-to-fotograferingsställe när jag bodde i Ödeshög. Det är så himla vackert och tacksamt att fotografera där!

När Hanna och Marcus gifte sig så började vi med att fotografera deras porträtt nere i Öninge vid Marcus föräldrars sommarstuga, helt fantastiskt och vi fick många fina bilder med Vättern i bakgrunden! Det var helt magiskt! Sedan åkte vi mot Omberg och Alvastra Klosterruin för lite mer porträtt och deras vigsel. Att gifta sig i Alvastra Klosterruin har jag själv alltid velat, och hade jag och Kristoffer inte gift oss i Jämtland så är det nog här vår vigsel hade fått hållas!

Hanna sjöng för sin blivande man på vigseln, det blåstes bubblor över det lyckliga paret och regnet höll sig undan hela utomhusvigseln!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *