Bröllop i Alvastra Klosterruin

Nu är det ett par år sedan jag fotograferade Hannas och Marcus vigsel i Alvastra Klosterruin, en fantastisk augustidag. I juni är det dags för mig att återvända för ytterligare ett bröllop som äger rum i Alvastra Klostteruin. Det är ju mina hemtrakter, min pappa bor på cykelavstånd från ruinen och det var mitt go-to-fotograferingsställe när jag bodde i Ödeshög. Det är så himla vackert och tacksamt att fotografera där!

När Hanna och Marcus gifte sig så började vi med att fotografera deras porträtt nere i Öninge vid Marcus föräldrars sommarstuga, helt fantastiskt och vi fick många fina bilder med Vättern i bakgrunden! Det var helt magiskt! Sedan åkte vi mot Omberg och Alvastra Klosterruin för lite mer porträtt och deras vigsel. Att gifta sig i Alvastra Klosterruin har jag själv alltid velat, och hade jag och Kristoffer inte gift oss i Jämtland så är det nog här vår vigsel hade fått hållas!

Hanna sjöng för sin blivande man på vigseln, det blåstes bubblor över det lyckliga paret och regnet höll sig undan hela utomhusvigseln!

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Blogi Popularnonaukowe7 juli 2022 - 15:46

  Sources like the one you mentioned here might be very useful to me! I will submit a link to this web page on my blog. I am positive my visitors will discover that very useful.ReplyCancel

 • casino online30 december 2022 - 04:37

  As
  I am looking at your writing, I regret being unable to do outdoor activities due to Corona
  19, and I miss my old daily life.   If
  you also miss the daily life of those days, would you please visit my site
  once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was
  free. ReplyCancel