1 januari 2019

Ett nytt år och med tanke på mitt nyårslöfte (att ta minst en bild om dagen) så tänkte jag försöka få igång vardagsbloggandet lite mer! Jag vet ju att ni är en liten skara som läser (Hej Joline!) men framför allt är det för min egen skull – ända sedan hösten 2015 när jag mer eller mindre blev utbränd så har jag svårt att minnas och greppa händelser, om jag inte ser bilder, videos eller kan läsa om dem. Och jag tänker att det kan hjälpa mina kognitiva förmågor om jag skriver och därigenom återupplever åtminstone vissa delar av min vardag :-)

Idag har det varit riktigt lugnt, vi har kikat på en netflix-serie som heter You. Den är faktiskt ganska läskig och bra, så nu har vi bara ett avsnitt kvar och sedan får vi återgå till att vänta på kommande Outlander-avsnitt igen. Vid 18-tiden så åkte vi hem till Pia och Marcus för middag, vi hoppade över pizzan den här nyårsdagen och fortsatte i samma anda som igår – oxfilé, hasselbackspotatis och bearnaisessås. Så himla gott!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *