Världens bästa syster

Lizette Fotografi_212Lizette Fotografi_5Namnlöst-1Min absoluta favoritmodell är min syster – och det finns nog ingen som gör sig så jäkla bra på bild som hon gör. Nu på våren så spenderar vi en himla massa tid tillsammans, framför allt då min sambo jobbar skift och därför inte är hemma kvällstid varannan vecka :-) Så igår och i förrgår gick vi en promenad med mina hundar hem till vår pappa som bor ett par kilometer ut på landet, idag åkte vi ned till Stora Lund och lät hundarna plaska i Vättern :-) Om mindre än en vecka fyller den här vackra tjejen – min fina syster – 18 år! Och jag kan knappt tro det själv. Nog för att det skiljer ett par år mellan oss fortfarande men det känns verkligen som att hon kommer ikapp – och fort går det. Nästa år tar hon studenten och sedan ska hon in på universitetet, så himla stolt är jag och jag vet att hon kommer bli kanonduktig inom vilket yrke hon än bestämmer sig för! :-D

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *