Stockholm April 2017

Alldeles för länge har jag försökt få ned ett par vettiga ord i det här inlägget, men jag kan bara komma fram till att det finns inga ord som räcker till. Sverige är ett fantastiskt land, med fantastiska värderingar där jag hittills känt mig väldigt trygg. Det gör jag fortfarande, men det har varit svårt att komma vidare och få bort klumpen i magen efter det som hände i fredags. Helgen har gått åt till att processa det som hänt, jag har satt mejl och sociala medier på stand-by och känt att jag vill vara i nuet med mina nära och kära. Men det går inte att fortsätta och göra inlägg här som vanligt utan att nämna hur fruktansvärt illa jag mår av tanken på det som hänt och samtidigt är så förbannat stolt över hur bra vårt land är. Hur polisen, räddningstjänst, vård- och omsorgspersonal och civilpersoner hjälpts åt och visat hur det kan vara. Solidariskt på alla plan. Mina tankar går till de drabbade, de som lever kvar med förlusten av en älskad och de som ännu svävar i osäkerhet.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *