Söndag 3 februari 2019

Tänk att imorgon har jag och Kristoffer varit gifta i 6 månader. Ett halvt år. Det känns som det var igår vi packade bil och släp för att åka upp till Stora blåsjön men det har ju faktiskt gått ett helt gäng med sekunder, timmar och dagar sen den dagen och det är så mycket som hänt sen dess! På ett sätt känns det som sagt som att det var alldeles nyss vi planerade bröllop men på ett annat så känns det som att han ju alltid varit min man. Det har liksom gått så fort att vänja sig vid att säga att man är gift istället för sambo, att han är min man och jag kan inte låta bli att känna att det faktiskt är lite skillnad sen vi gifte oss – nu hör vi ju ihop, oavsett vad. Även om vi gjorde det innan också, så är det skillnad att dela efternamn och ha allt det där andra som hör äktenskapet till – även fast jag alltid innan känt mig lite tveksam till att det skulle vara något att ha. Jag ville ju inte ens gifta mig innan jag träffade Kristoffer (ja jösses, en BRÖLLOPSfotograf som inte vill gifta sig – ni hör ju..) och sen när han friade så gick det ju inte att säga nej.

Så jag tänker att det var nog meningen och är nog fortfarande meningen att det ska vara vi. För det känns så jäkla bra och vi bygger upp (för jag vill gärna tro att vi bara är i början) ett liv vi vill dela för lång tid framöver.

Idag har varit en dag i det där livet och den har bestått av snöskottning för Kristoffer – det har ju kommit så sjukt mycket snö inatt! Eller ja – i sörländska mått mätt i varje fall ;-) Och jag har städat efter gårdagens trevligheter. Sen åt vi lite mat och jag har smugit runt i morgonrock hela dagen. En perfekt söndag! Imorgon är det dags för jobb igen men jag hoppas även hinna med en fotografering innan det blir alltför mörkt!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *