Mycket gjort, mycket planering

Det är något speciellt med att ha hela huset för sig själv, att kunna skutta runt i pyjamasen hela dagen och att ja, som ni säkert klurat ut – att vara sjuk. Jag får dock en himla massa gjort med redigering och nya bokningar när jag är sjuk från mitt jobb som studie- och yrkesvägledare. Vilket alltid är så himla kul! Bokningar och förfrågningar för 2016 börjar trilla in – jag som knappt hunnit uppdatera hemsidan med alla nya bröllop från i år. Det ligger bara ett fåtal ute från årets säsong (som i och för sig är långt ifrån över, jag har över 4 fullbokade helger kvar) och ännu fler ska ju få visas upp :-)

Jag har ju även en hel drös med familje- och kärleksfotograferingar att visa upp, puuh, knappt att jag hunnit smälta den här sommaren själv! Men lagom till hösten har lagt sig så får jag lite tid att kika igenom, minnas tillbaka och gå igenom alla bilder :-D  Här nedan har vi t.ex. några godbitar från fotograferingen med Julia och hennes familj :-D

Lizette Fotografi_78Lizette Fotografi_87

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *