Livet som livet är mest

Jag har redan gått ut med att livet blivit lite annorlunda än vad jag tänkt mig på Facebook, för att ni ska få en förståelse varför det kanske tar lite längre tid att få svar i dagsläget. Det är nämligen så att jag och min sambo har separerat (no hard feelings, men det är mycket praktiskt som ska ordnas). Därför har jag just nu inget Internet då jag flyttat ifrån vårt gemensamma hus till en lägenhet, vilket påverkar mina möjligheter att sitta vid datorn och aktivt svara på mejl, PM på Facebook eller bröllopsförfrågningar här via hemsidan. Det är alltid lite tufft att gå ut med sådant här offentligt, men jag tänker att ju mer man vet – desto bättre förståelse kan man ha. ♥

Nu vill jag även bjuda på ett par bilder som står mig nära hjärtat från Elin & Peters bröllop i Torpa kyrka den 4 juli. ♥

 

Lizette Fotografi_28Lizette Fotografi_36Lizette Fotografi_69Lizette Fotografi_112Lizette Fotografi_108

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *