Katrin i körsbärsblommen

I vintras så fotograferade jag ju Katrin och nu var det dags igen! Hon är så proffsig framför kameran och jag blir nästan lite tafatt när jag ska fota henne, för hon bara kör på och jag liksom försöker hänga med i hennes tempo. Det är verkligen så jäkla roligt och jag hoppas vi hinner få till någon mer fotografering i sommar!

Det är ju faktiskt inte bara fotografering jag och Katrin sysslar med när vi ses, förra veckan så drog hon med mig på Kanalruset här i Motala och så stod hon ut med mitt lunkande hela vägen! Varje gång jag springer ett lopp – oavsett hur seriöst det är, så tycker jag att det är så himla kul och jag bannar mig själv lite för att jag inte tar tag och löptränar lite oftare. Fast jag tycker att det är så jäkla tråkigt att springa och lyfter hellre vikter på gymmet eller sitter på en spinningcykel – och vet ni vad? Träning ska vara kul och lustfyllt! Så det får fasiken vara det med, så får jag springa lite långsammare än vad jag kanske hade kunnat om jag löptränade när det väl är dags för nästa lopp ;-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *