Kärleksfotografering i Motala

De här två gifter sig om mindre än ett år och jag ska få vara med på deras stora dag! Det känns helt fantastiskt att redan nu veta hur sommaren 2018 kommer se ut, det är bröllop från april till september och mitt där i så gifter sig Madde med sin Ida – och jag får hänga på :-D I eftermiddag bär det av till Örebro för lite fotografering och imorgon ska vi på släktträff med Kristoffers sida släkten, det är första lördagen på hur länge som helst där jag inte är på bröllop och det känns lite tomt, men jag vet ju vilken killer-säsong jag har att vänta nästa år :-D Och är det någon som ordnar vinterbröllop och vill ha med mig, så hänger jag ju mer än gärna med på tåget ;-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *