Gifta sig i Grekland – Bröllopsfotograf i Grekland

Grekland är ett land som ligger mig nära om hjärtat, min moster bor i Greklands hjärta – i Aten och hade jag fått välja hade jag spenderat större tiden av mitt liv i detta fantastiska land. I oktober 2014 var jag där på en bröllopsworkshop för Emelie Ohlsson och jag fastnade direkt för de magiska bilder man kan skapa med det grekiska ljuset. Under hösten 2015 och våren/sommaren 2016 är målet att börja fotografera bröllop i Grekland och alla de vackra öarna som ligger runt i kring. Letar ni bröllopsfotograf i Grekland? Tveka inte att höra av er och berätta om just ert bröllop – under 2015 och 2016 har jag väldigt förmånliga erbjudanden för er som söker fotograf i Grekland (även Kroatien, Italien, Turkiet och Bulgarien.). Har ni frågor eller funderingar – kanske är ni bara i stadiet att planera ert bröllop utomlands? Hör av er till mig så kan vi kika på vad jag kan erbjuda just er! :-D Mejlar gör ni antingen här under Kontakt på hemsidan eller till info@lizettefotografi.se 

 

Lizette Fotografi

Utsikt från det vackra hotellet Arion Resort & Spa som vi fotograferade förberedelserna på

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *