Full rulle och fullt upp!

Just nu är det fullt upp med det mesta, det är inte mer än 15 dagar kvar tills vi flyttar till nya huset och inte mer än tre dagar innan mitt examensarbete ska vara inlämnat! Så just nu är det full rulle :-) Utöver det så har ju bröllopssäsongen dragit igång och med den även boudoirfotograferingarna :-D Vilket är så himla roligt! Tyvärr är det ju inget jag kan visa för er än eftersom det är morgongåvor till ett gäng tjejer och killar som gifter sig i sommar, men ni kan tänka er att det blir fina bilder! :-)

Förra veckan gjorde jag något för mig nytt och spännande, jag fotade nämligen lite kläder åt Klädhörnan här i Ödeshög, ett lokalt företag som har två inriktningar – dels är det Linddalens Blommor och Inredning som säljer blommor och ja, ni förstår säkert – inredning. Sedan är det den andra delen, nämligen Klädhörnan! Som tar in snygga kläder från märken som Only, Pulz och liknande :-) Jag kan varmt rekommendera ett besök där, sist så fick jag med mig en supersnygg hylla som kommer passa kanonbra på altanen i nya huset och en jättesnygg fuskskinnjacka!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *