Fika på Blomsterglädje

Idag har jag varit hemma från mitt jobb som studie- och yrkesvägledare (jag har varit sjukskriven, men mer om det en annan gång) och därmed hunnit med lite sånt där livsnjuteri som jag så gärna gör om dagarna.

På schemat stod i varje fall fika med Sigrid, Marie och Axel. Vi möttes upp på Blomsterglädje här i Motala och fikade, de har ett så himla mysigt litet fik och så kan man ju gå runt och botanisera bland alla deras fina saker och blommor i växthuset efteråt! :-) Riktig vardagslyx!

Sånt här hade jag definitivt velat fota oftare – inredningsdetaljer, stylade stilleben och liknande. Det hade varit så himla roligt och det är ju en helt annan grej att fotografera saker och döda ting gentemot att fotografera människor. Så är det någon inredningsbutik därute som vill ha lite snygga bilder till sina sociala medier eller hemsida, hojta gärna till på mig ;-)

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *