Fika på Blomsterglädje

Idag har jag varit hemma från mitt jobb som studie- och yrkesvägledare (jag har varit sjukskriven, men mer om det en annan gång) och därmed hunnit med lite sånt där livsnjuteri som jag så gärna gör om dagarna.

På schemat stod i varje fall fika med Sigrid, Marie och Axel. Vi möttes upp på Blomsterglädje här i Motala och fikade, de har ett så himla mysigt litet fik och så kan man ju gå runt och botanisera bland alla deras fina saker och blommor i växthuset efteråt! :-) Riktig vardagslyx!

Sånt här hade jag definitivt velat fota oftare – inredningsdetaljer, stylade stilleben och liknande. Det hade varit så himla roligt och det är ju en helt annan grej att fotografera saker och döda ting gentemot att fotografera människor. Så är det någon inredningsbutik därute som vill ha lite snygga bilder till sina sociala medier eller hemsida, hojta gärna till på mig ;-)

 

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • XMC.pl26 maj 2022 - 07:49

    Your internet site came up in my research and I’m taken by what you have written on this topic. I am presently extending my enquiry and thus cannot contribute further, nonetheless, I have bookmarked your online world content and will be returning to keep up with any next updates. Just Now love it and gives thank you for tolerating my remark.ReplyCancel