Familjefotografering i Motala

Trevlig midsommar på er allihopa! Ni blir ju fler och fler som tittar in här varje dag och det kan en ju inte bli annat än glad för :-D Min midsommar har varit superfin, jag har fått spendera den med trevliga människor jag tycker mycket om och vi har haft det jättetrevligt! :-) Grillat, musik och goda vänner – det blir ju inte bättre! Idag står det provfotografering för Lovisa och Johan, de gifter sig i Gränna i augusti och nu är det dags att de får passa på att stå framför kameran samt spika det sista inför deras dag :-)

För ett tag sedan träffade jag Love, Martin och deras lilla Nellie för lite kärleks- och familjefotografering här i Motala :-) Så jag tänkte att ni skulle få se lite fina bilder på dem, ljuset nu på sommaren är helt fantastiskt och man får verkligen se till att utnyttja det :-D

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *