Familje- och barnfotografering i Motala

Ikväll träffade jag den här härliga familjen, Antonia och Tim gifte sig för ett par år sedan på fantastiska Bjärka-Säby och då fick jag äran att fotografera deras bröllop. Idag var det alltså dags igen – då deras charmtroll till son fyllt ett år och det var dags att ordna lite familjebilder :-)

När jag träffar en familj är det superviktigt för mig att de får både busiga ögonblicksbilder, men också mer traditionella bilder där hela familjen tittar in i kameran – utan att det ska bli alldeles för stelt och uppställt. Jag har märkt nu när jag själv fått en liten kille (eller ja, så hiskeligt liten är han ju inte längre men det känns så) hur viktigt det är med de här traditionella familjebilderna – för det blir sällan någon bild på oss alla tre ihop. Kanske någon i farten om man orkar be någon vid något högtidstillfälle, men oftast är det bara på barnen eller bara med den ena föräldern. Så det försöker jag tänka lite extra på – det ska finnas åtminstone en härlig bild på hela familjen som är lite mer traditionell.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *