Ett stycke höstlista..

Inne hos Elin hittade jag en lista som jag var så fräck att jag stal, so here we go..Vad är det bästa med hösten?
Ljus. Filtar. Att kunna krypa ned hemma i soffan med dem man tycker bäst om när regnet faller utanför. Men framför allt denna höst så är det så skönt med en nystart, sommaren har bjudit på en riktig berg- och dalbana för min del och det är så gött att det äntligen börjar släppa lite. Så ljus, filtar och att hinna landa i livet är det bästa, i alla fall i år.
Lizette Fotografi (49)
Vad har du för höstplaner?
– lära mig ha tråkigt, att kunna spendera en kväll med att göra ingenting, det blir en utmaning efter denna sommar ;-)
– att försöka hitta en lokal där jag kan ha en tillfällig studio under vintermånaderna. Vi får se om jag lyckas!
– klara av tredje terminen på skolan och förhoppningsvis hitta motivation att fortsätta även nästa år, håller tummar å tår för att det ska gå vägen :-)
– det blir även en vända till Dubai innan året är slut, vilket jag är så himla pepp på! Jag kommer även fotografera en del bröllopsbilder när jag är där! :-D
Vad kommer du fota i höst?
Inte alls mycket, men jag ska ta tag i det där med vardagsbilder tänkte jag – eftersom jag inte har någon studio i år så tar jag bara begränsat med utomhusfotograferingar och då får jag mer tid att fotografera min egen lilla familj, planen är att fota när det både händer och inte händer något. Blir en utmaning för mig som brukar lämna kameran hemma när det inte är kundfotograferingar på g!
DSC_9689
Vad kommer du dricka?
Vatten med mycket is! Det kan vara bland det bättre som hänt mig i år – ismaskinen i kylskåpet och dess förmåga att få vartenda glas vatten att kännas lite lyxigt – gärna ihop med ett färgglatt sugrör ;-)
Vad har du på dig på hösten?
Oj! Jag som tycker att kläder inte är så himla askalas tänker väl jeans, t-shirt och en snygg stickad tröja över det, men jag tänker faktiskt satsa mycket på klänningar och kjolar i år. Nu jobbar jag ju vanligtvis på kontor och då blir det lite större variation på kläderna än tidigare år vilket jag tycker är roligt!
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag hade massvis med fotograferingar, jag gick plus i företaget för första gången och jag skaffade även studion här i Ödeshög! Jag hoppade även av min utbildning och satsade på att jobba heltid som fotograf vilket såklart kändes helkul :-D
FIL_3101
Vad händer i ditt liv just nu?
Oj! Vad händer inte i mitt liv just nu? Framför allt så har ju Bonde söker fru precis börjat igen! Vilket är superviktigt för mig ;-) Annars har 2015 bjudit på så mycket! Nytt jobb, jag har sagt upp mig, jag har sålt ett hus och separerat, jag har träffat en människa jag verkligen tycker om och flyttat ihop, jag har börjat studera igen och just nu är jag mitt uppe i att lära mig att ta det lugnt!
Vad tittar du på?
BONDE SÖKER FRU! alla onsdagar. Annars får jag faktiskt erkänna att ett par kvällar har jag fastnat framför det totalt IQ-befriade programmet Paradise Hotel, jag vet emellanåt inte om jag ska skratta eller gråta men jag tänker att det får ingå i min lära-mig-ha-tråkigt-och-ta-det-lugnt-period ;-)
Vad lyssnar du på?
Precis samma musik som de senaste 5 åren. Men även en del country och annat smått å gott, eftersom den där karln jag tycker så mycket om envisas med att spela det här hemma.
Mina tre bästa hösttips till mig själv:
Håll igång med träningen – det mår du bäst av och det lär behövas efter den här bröllopssäsongen och inför nästa. Hejdå ryggont!
Spendera extra tid med dem du älskar även om det innebär att du får åka en bit.
Håll ut – med skolan, med jobb, med saker som känns tufft. Allting blir bättre och om hundra dagar kommer du vara så mycket gladare att du höll ut än om du skulle ge upp!
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *