Ett litet, litet mirakel

Det är helt otroligt att jag verkligen aldrig vänjer mig vid alla dessa små minimänniskor jag får träffa varje vecka, att varje liten nyföding, halvåring eller ettåring tar mig med storm och är så himla unika. ♥  Här kommer ett gäng bilder på mamma Amandas och pappa Sebastians lilla ögonsten Lea.

Det är guldvärt att fotografera sådana här små nyfödda under, Lea var bara 15 dagar (och nästan för gammal, hör och häpna – hon ville inte sova en halvsekund ens, en så himla medveten liten tös) och det är ju dagar man aldrig får igen ♥ Nu är hon förevigad för all framtid och jag hoppas och tror att hennes föräldrar, mor- och farföräldrar, nära vänner och andra släktingar kommer ha mycket nöje och användning av bilderna :-)

 

Lizette Fotografi_27Lizette Fotografi_1Lizette Fotografi_13

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *