Detaljer, bröllop i Vadstena

NajLizette Fotografi_100Lizette Fotografi_126Lizette Fotografi_167Den 15/5 var jag bröllopsfotograf åt Helene & Stefan i vackra Vadstena, de gifte sig borgerligt och jag fick äran att föreviga deras porträtt. ♥ De hade helt fantastiska detaljer, vackra blommor i håret som Helenes dotter fixat, snygga skor från semestern i paradiset och härliga färger. Vi smet långt bort ifrån Vättern den här dagen, nog för att den är vacker – men alla som bor ute på slätten vet att är det inte helt vindstilla, ja då är det ganska kallt även om sjön är fin i sig.

Jag håller just nu på och för över alla bilder till de tre senaste bröllopen jag varit bröllopsfotograf på, tyvärr får jag inte visa bilderna från de senaste två för er utan de ska brudparen få njuta av själva. ♥♥

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *