Den perfekta morgongåvan

Jag minns det så himla tydligt, när jag vandrade upp till Lucas husvagn på morgonen på min och Kristoffers bröllopsdag. Bankade på och klev in, vi hade ju festat rätt hårt där på kvällen innan och han var lite sliten om vi säger så, men yrvaken så fick han ändå instruktioner – tre brev fick han, ett till sig själv, ett till Caroline och så ett till Kristoffer med tillhörande paket. Min morgongåva till Kristoffer, ett album i brunt läder med bilder i.

Ett album som jag vet att han fortfarande kikar i, nästan varje vecka och som jag vet att han uppskattar väldigt mycket.

Och det är också så, att jag vet att många andra som får liknande album, inramade tavlor och fotoboxar är precis lika glada och lyckliga som han är för sitt album. För det är något speciellt – inte bara att ge vackra, sensuella bilder på sig själv men också att personen som tar emot den gåvan vet om att det inte är något som man tar speciellt lättvindigt på. Och det är himla fint!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *