Bröllopsfotografering i Kanalmagasinet i Mem, Söderköping

I början av augusti 2016 så satte jag mig i bilen och åkte mot Gamla Stan i Linköping. Där skulle jag möta upp de här två fantastiska människorna – Olivia och Mikael, eftersom jag fått äran att fotografera och föreviga deras bröllopsdag i bild! Vi möttes upp i Gamla Stan för en first look-fotografering och porträttfotograferingen, där de skötte sig utmärkt – Mikael var nämligen väldigt skeptisk till det här med fotografering första gången jag träffade paret och jag hade lovat att det skulle bli snygga bilder ändå.. Och se vem som hade rätt ;-) Efter porträtten och lite oroande för vädret så åkte vi vidare mot vigseln i Rystad kyrka utanför Linghem innan det var dags för the grand finale – nämligen att paret skulle åka segelflygplan till middagen som hölls på Kanalmagasinet i Mem utanför Söderköping! Så jädra häftigt! Hela dagen var verkligen unik och det är en lördag jag sent kommer glömma :-) no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *