Bröllopsfotograf i Östersund

Ä n t l i g e n! Det är lite så det känns – äntligen har jag fått vara med om mitt första Jämtlandsbröllop och så jäkla fint det var! Att kunna titulera mig bröllopsfotograf i Östersund och bröllopsfotograf i Jämtland, det känns faktiskt snudd på overkligt. I början av augusti i år gifte sig nämligen Emma och Ibrahim, de hade sitt bröllop på Verkön i Östersund och det var verkligen helt fantastiskt. Hår och smink gjordes på Wash i Östersund och sedan skedde hela kalaset med både förberedelser, porträtt, vigsel och fest på Verkö Slott.


2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Joline Björkegren24 augusti 2017 - 20:35

  Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är så jävla duktig! Underbara bilder! <3ReplyCancel

  • admin30 augusti 2017 - 11:36

   Fina fina du <3 

   ReplyCancel