Bröllopsfotograf i Östergötland

Nu under oktober och november är det full rulle i studion, det är bröllopsmöten, fotograferingar och bildvisningar som ska checkas av innan man får gå på julledighet. Samtidigt har jag en hel del i skolan – men som det ser ut i dagsläget så kommer jag förhoppningsvis ha studieuppehåll under resten av 2014 t.o.m. hösten 2015. Detta då jag känner att jag vill satsa fullt ut på fotograferingen och företaget! Detta återstår dock att se då det är många bitar som ska klaffa innan det blir något studieuppehåll, men ni håller väl tummarna för mig? :-)

Idag bokade jag också in nästa års första vinterbröllop, Helena och Karl-Erik gifter sig den 31 januari nästa år! Det innebär att det nu är 7 inbokade brudpar för nästa år; Helena och Karl-Erik den 31/1, Annsi & Tony den 11/4, Emma & Mathias den 16/5, Sarah & Harry den 1/8, Sophie & Anders den 29/8, Julia & Marcus den 5/9 och Lisa & Dan den 12/9. Så himla roligt att redan nu få lära känna mina fina brudpar <3

DSC_6425DSC_6779DSC_577325DSC_5738

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *