Bröllopsfotograf i Ödeshög, Östergötland

9Lizette Fotografi_18310Lizette Fotografi_12211

Ett par favoriter från Hanna & Markus bröllop i Alvastra Klosterruin, en fotografering där vi lade väldigt mycket tid på porträtten och på så sätt fick många bilder och väldigt stor variation på deras fotografering :-)  Inte nog med det så överraskade Hanna alla när hon under vigseln valde att sjunga en låt till Markus, så himla duktig och vilken gåshud!! Ett av många fina bröllop jag bär med mig lite extra efter 2015 års bröllopssäsong, som för min del tar slut om två helger. Nu i helgen har jag två bröllop där jag förevigar porträtten, det är Marcus och hans Julia som äntligen får säga ja till varandra i Västra Hargs kyrka och så är det Josefine & Andreas som gifter sig i Skänninge! Nästa helg är det Dan & Lisa som vigs i Heda kyrka här i Ödeshög, ett bröllop som jag peppat för hur länge som helst och som jag kommer leva på hela vintern. Helt fantastiskt roligt ska det bli :-D

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *