Bröllop i Grekland

Planerar ni att gifta er i Grekland, Kroatien eller Italien? Det kan jag varmt rekommendera! Så himla vackra länder och framför allt Grekland ligger mig varmt om hjärtat :-) Min moster bor nämligen i Grekland (i Chalandri, Aten) och jag försöker besöka fastlandet eller någon av öarna varje år :-) Förkärleken till Grekland har gjort intresset för att fotografera bröllop där större och större – i våras var jag på Kreta med min familj och det var så himla vackert! Vi var där i april och hade en helt fantastisk vecka som tyvärr var för kort ;-) Så planerar ni att gifta er där under 2017 eller 2018, eller vem vet? Ännu längre fram? Passa på att skicka iväg ett mejl till mig, för jag vill supergärna följa med!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *