Behind the scenes – som fotograf på andra sidan

För ett tag sedan så visade jag ett gäng bilder från Max och Elins bröllop här på bloggen och nu tänkte jag visa lite hur jag såg ut den dagen. Jag hade nämligen ynnesten att få ha med mig Niklas som assistent den dagen! Jag och Niklas är ganska olika som personer, men det var väldigt roligt att ha med honom och få se hans material efteråt – för två fotografer täcker ju såklart fler vinklar av samma händelse. Guld värt! Han passade även på att filma och fota mig i action lite grann, så det tänkte jag visa er här idag ;-)

När jag är inne i mitt fotograferande – och framför allt om det är ert bröllop jag fotar – då går jag all in, ser jag ett fint ställe som vi inte planerat från början men som jag BARA MÅSTE fotografera er i – ja då kommer jag troligtvis peka och försöka få med er på mitt tåg. Och jag är nästan alltid lycklig och glad när jag fotar, så bli inte förvånade om jag blir tyst och bara står och dumflinar ned mot kameran och bilden vi just tagit.

Alla bilder är tagna av bästa Niklas! In och kika hos honom! 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *