Barnfotografering i Ödeshög; Niels

Lizette Fotografi (18)Lizette Fotografi (14)Lizette Fotografi (4)

Den här lilla godingen hade jag i studion i september, då var han bara 7 veckor gammal och söt nåt så alldeles. Tänka sig vilken personlighet det rymmer i den där lilla kroppen! Igår var Niels föräldrar Matilda och Victor här i studion och valde ut sina bilder, jag kan lova att det inte var lätt – jag hade själv jääättesvårt att sålla ut dubbletter och liknande innan jag redigerade alla bilder så de hade en hel del att välja på ;-) Det gick till slut i varje fall och idag ska jag lägga deras bilder på posten så de får dem innan helgen :-)

I eftermiddag vankas det nyföddfotografering för en liten tjej och hon kommer även ha stora syster med sig, vilket är så roligt – för det blir så fina syskonbilder i den åldern! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *