Barnfotograf i Motala

I lördags träffade jag härliga Rikke och hennes mamma Rebecca för en barnfotografering i min studio här i Motala, det blev så fina bilder och det är så roligt att vara igång! Det blir en helt annan känsla när vi är inne i studion än utomhus, klassiskt och mer stilrent men samtidigt älskar jag ju utomhusfotograferingarna – men nu behöver jag inte välja. Och inte ni heller, utan det går fortfarande superbra att boka in sig på en utomhusfotografering även nu när jag har studion.

Bokar man in en fotografering så får ni först ett avtal skickat till er, där jag förklarar hur vi går tillväga, sedan ses vi för fotograferingen, när den är färdig redigerar jag era bilder och efter ett par veckor ses vi på en bildvisning där ni väljer ut era produkter! :-)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *