20 januari 2016

Jobb och korvstroganoff, lite gym på det och sen så är jag nöjd för dagen. Just nu är det fullt upp på mitt jobb som studie- och yrkesvägledare, eftersom jag jobbar på en högstadieskola och med nyanlända elever – i januari och februari är det fullt upp eftersom det är dags för gymnasieval! Så spännande och utmanande att jobba med ungdomar på det här sättet, att få veta hur de tänker och resonerar kring sin framtid. Utöver det så är vädret fantastiskt här hemma, men jag kan inte låta bli att förundras och längta tillbaka till Dubai, där jag och Kristoffer var i december. Bilden nedan fotograferade jag där, på fina Loesje från Nederländerna, såå vacker! Men så svårt det är att fotografera i ett land där man inte får visa sina känslor öppet på samma sätt som vi gör här i Sverige, en riktig utmaning!

Lizette Fotografi_65

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *