13 januari 2019

Tavlor från Dollarstore, sänggavel och överkast från Ikea, stor nalle från min gamla studio ;-)

Mitt favoritrum just nu är helt klart gästrummet, det är lite fix kvar där – bl.a. ska det upp fönsterbräden och dörrfoder runt dörren. Men det är sånt som kommer fixas under våren :-) Dörrfodret har vi redan hemma så det ska vi bara få hjälp med att få rakt av min pappa så kommer det komma upp. Fönsterbräden vet jag inte riktigt vad jag vill ha för några än, men jag finurlar på det. Sedan ska jag även köpa en klädhängare att ha här inne och ha alla mina gravidklänningar på till fotograferingar. Just nu hänger de i vår klädkammare, men de tar för mycket plats för våra egna kläder så jag måste flytta på dem hela tiden.

Jag älskar väggfärgen här inne, vi lutade länge mot att måla det i mörkblått som var så trendigt ett tag – men vi insåg att vi nog skulle tröttna rätt snart på det och valde den här härligt grågröna nyansen istället. När man får upp lite färg på väggarna så blir det så himla hemtrevligt! Kontoret ska också göras om framöver och då får det också bli målade väggar.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *