10 januari 2019

Dagen bjöd på jobb, övertidsarbete och sedan massage på p.a.u.s i Linköping! Jag blev sen in till massagen och missade ett par minuter då jobbet drog över tiden och de inte kunde flytta fram mig mer, men ibland blir det så – och det är helt okej. Man kan inte styra över allt som händer och det är ingen idé att banna sig själv för saker som man ändå inte kan påverka.

Egentligen skulle jag även svängt förbi min fina vän Sofia som skulle tagit hand om Zera under tiden, men eftersom jag blev så sen så fick Zera sitta i bilen och ingen fika hanns med. Så synd! Men jag hoppas få till en träff nästa gång jag är i Linköping. Det är klurigt det där, även fast det inte alls tar så lång tid eller är så långt emellan så är jag sällan i Linköping på privata ärenden längre, när vi bodde i Ödeshög så var vi i Linköping betydligt oftare. Det beror väl delvis på att nu har vi nästan alla affärer vi behöver här i Motala, så vi handlar gärna lokalt – dels för att stötta småföretagare men även för att slippa belasta miljön och plånboken genom att ta bilen. Sen är det en riktig skittråkig väg mellan Motala och Linköping, så den slipper jag gärna ;-)

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *