Jul på Liseberg

Igår efter jobbet så åkte jag och Kristoffer ned mot Göteborg, där skulle vi checka in på Gothia Towers och sedan knalla över till Liseberg för att gå på deras julmarknad, äta gott, slösa pengar och bara umgås!

När vi kom till hotellet hade Scandinavian Photo dessutom budat min kamerautrustning dit (den hade varit inlämnad hos dem på kalibrering så därför hade dem den) och det innebar att jag kunde ha med mig kameran in på Liseberg. :-)

Innan vi gick in på Liseberg så drack vi lite bubbel och kalasade på choklad inne på rummet. 

Det var så fint med alla lampor – jag har faktiskt aldrig varit på Jul på Liseberg innan och det var helt magiskt! 

Här skulle Kristoffer självklart shoppa! 

Vi spelade såklart på Center-hjulet (och vann!) då det var här Kristoffer första gången sa att han älskade mig. Eller ja, han sa faktiskt att han älskade Center OCH mig, innan han sprang iväg och jag stod kvar som en fågelholk!

Glöggdags!

Varm choklad till mig!

Vi var kvar i parken tills de stängde och sedan gick vi för att äta :-)

Då blev det pizza och Coca-cola på hotellrummet, jag slocknade efter maten bredvid Kristoffer som tittade på Crocodile Dundee. 

Dagen var helt perfekt och jag kunde inte önskat mig en bättre födelsedagspresent!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *