för dig

Gravidfotografering

Oavsett om det är första eller sjätte gången, oavsett om man planerat och längtat i år innan eller om det kom som en överraskning, oavsett om det blir en pojke eller flicka så är den där väntan helt otrolig.

Kroppen som skapar och bär ett litet liv är helt fantastisk - och faktum är att de där 40 veckorna kanske känns långa och som att de aldrig tar slut, men det gör dem. Tar slut alltså. Sedan får man aldrig den tiden tillbaka och då kan det vara guld värt att ha lagt lite extra tid på att föreviga den tiden i livet.

Unna er den tiden innan lilla liten kommer till världen.

En gravidfotografering är aldrig stel eller tråkig, du får möjlighet att låna vackra kläder som framhäver din fina mage och accessoarer som plockar fram det där lilla extra. När jag väljer plats för din fotografering så lägger jag ned mycket tid på att hitta en plats med riktigt fint ljus, allt för att just du ska få de bästa bilderna.
45 minuters fotografering

Lån av vacker gravidklänning 

Samtliga bilder från fotograferingen

2 900:-

Boka din fotografering

S K I C K A   B O K N I N G S F Ö R F R Å G A N
Skicka din bokningsförfrågan via Kontaktformuläret här på sidan eller till info@lizettefotografi.se
Se till att få med viktig information så som BF-datum, vilket stad du vill bli fotograferad i och om du har några funderingar eller frågor :-)
 
B O K A   F O T O G R A F E R I N G S T I D 
Du får svar så snabbt som möjligt där vi tittar på olika datum som passar dig, du får även information om de olika kläder och accessoarer som finns att låna och kan välja ut vad som känns bäst för dig. Vi kommer överens om en plats som känns bra i magen och som har vackert ljus. Det är även när vi bokat in din fotograferingstid som du får fakturan på fotograferingen. 
 
F O T O G R A F E R I N G S D A G E N 
Under själva fotograferingen så coachar jag dig (och din partner om hen är med) på ett smidigt och mjukt sätt - inga stela poser utan mycket skratt och genuina leenden brukar det bli. 
 
E F T E R Å T 
Efter fotograferingen så kommer jag att redigera samtliga era bilder och leverera dessa till er inom två veckors tid, ni får en länk där ni kan ladda ned bilderna högupplösta och redigerade så att ni själva kan välja vilka produkter ni vill göra - så att det blir precis så som ni har tänkt er. 

Boka din gravidfotografering