för dig

Gravidfotografering

Oavsett om det är första eller sjätte gången, oavsett om man planerat och längtat i år innan eller om det kom som en överraskning, oavsett om det blir en pojke eller flicka så är den där väntan helt otrolig.

Kroppen som skapar och bär ett litet liv är helt fantastisk - och faktum är att de där 40 veckorna kanske känns långa och som att de aldrig tar slut, men det gör dem. Tar slut alltså. Sedan får man aldrig den tiden tillbaka och då kan det vara guld värt att ha lagt lite extra tid på att föreviga den tiden i livet.

Unna er den tiden innan lilla liten kommer till världen.

En gravidfotografering är aldrig stel eller tråkig, du får möjlighet att låna vackra kläder som framhäver din fina mage och accessoarer som plockar fram det där lilla extra. När jag väljer plats för din fotografering så lägger jag ned mycket tid på att hitta en plats med riktigt fint ljus, allt för att just du ska få de bästa bilderna.
45 minuters fotografering

Lån av vacker gravidklänning 

Samtliga bilder från fotograferingen

2 900:-

Inför fotograferingen

Se till att smörja in din hud ordentligt, framför allt om du vill ta lite mer bara bilder på magen. Om du lånar en klänning av mig är det även viktigt att du har stilrena underkläder på dig - antingen ett svart eller vitt set. 

Vill du ge dig själv och din fotografering det där lilla extra så kan jag varmt rekommendera att köpa en blomsterkrans och ett par matchande lösa blomsterkvistar till den, så skapar vi lite extra magi! 

Vi kommer gemensamt överens om en plats som passar er fotografering, där det allra finaste ljuset är.

Under fotograferingen

Självklart är även din partner och eventuella storasyskon varmt välkomna att medverka på fotograferingen. Det som de kan tänka på är att ha matchande kläder, gärna ljusa färger så som vitt, beige eller pasteller.

Jag guidar er alla på ett smidigt och mjukt sätt - inga stela poser här inte.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen kommer jag att redigera samtliga era bilder och leverera dessa till er inom fyra veckors tid, efter slutbetalning får ni en länk där ni kan ladda ned bilderna högupplösta och redigerade så att ni själva kan välja vilka produkter ni vill göra - så att det blir precis så som ni har tänkt er.

Boka din gravidfotografering