för dig

Boudoir

För dig – för du är så jäkla bra

Asgarv, nervositet, girlpower, fnitter - det är sånt som oftast fyller en boudoirfotografering totalt! Oftast är man lite nervös, kanske har man till och med lite ont i magen innan vi hunnit börja fotografera och du vet vad du har att vänta dig. En del kanske inte alls är nervösa utan tycker att det är skitkul från första början och känner sig jättepepp på fotograferingen! Oavsett vilket, så kan jag lova - att det kommer kännas bra under tiden och när vi är färdiga. 

Fotograferingen går ut på att ta snygga, sensuella bilder på dig - för dig själv eller vem helst du vill dela dem med. Kanske som födelsedagspresent eller morgongåva till din partner eller blivande? Kanske bara som en riktig egoboozt för dig själv? Oavsett vilket så ska det vara roligt och då menar jag riktigt, riktigt roligt! 

Det finns många olika varianter av boudoir- vi kan vara utomhus för en mer bohemisk känsla, vi kan vara hemma hos dig eller så kan vi vara på ett hotellrum för riktigt lyxig känsla. Det är du som bestämmer. 

Tips  

  • Ha med dig olika underklädesset i olika färger för stor variation.

  • Ta gärna med dig skor, smycken, morgonrock och andra accessoarer som piffar till det lite extra. 

  • Vill du lyxa till det extra mycket så kan det vara roligt att fixa smink och hår hos en make up artist, jag hjälper jättegärna till och hittar någon som passar! 

  • Ha gärna på dig lösa kläder innan, så slipper du märken från t.ex. BH eller jeans. 

Bokning & Pris

1,5 timmes fotograferingstid


Samtliga bilder digitalt från fotograferingen2490:-